BEREIKBAARHEID

Wegens zeer beperkte parkeermogelijkheden rondom het Zuiderpark wordt het u aangeraden om te reizen met het openbaar vervoer.

MET DE TREIN
Het Milan Summer Festival is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Centraal Station en Den Haag Holland Spoor kun je verder reizen met de HTM naar het Zuiderpark met Tram 9 richting Vrederust, Tram 16 richting Wateringen en Bus 26 richting Zuiderpark.

MET DE BUS
Vanaf de achterzijde van station Den Haag Holland Spoor, aan de Lage Waldorpstraat, vertrekt Bus 26 richting het Zuiderpark. Vanaf het centrum van Den Haag vertrekt Bus 25 ook richting het Zuiderpark.

MET DE TRAM
Vanaf Den Haag Centraal Station en Den Haag Holland Spoor vertrekt Tram 9 (Vrederust) en Tram 16 (Wateringen) richting het Zuiderpark.

MET DE FIETS
Het is ook mogelijk om met de fiets naar het Zuiderpark te komen. Je kan de fiets parkeren in de fietsenstalling aan de Anna Polakweg.

PARKEREN
In alle wijken rondom het Zuiderpark is het betaald parkeren. Reis je toch met de auto, maak dan gebruik van de vele P+R locaties in Den Haag om vervolgens verder te reizen naar het Zuiderpark met het openbaar vervoer.

Dichtsbijzijnde parkeergarage:

Parking Leyweg 2
Hengelolaan 170Z
2545 JS Den Haag

WEBSITE PARKING LEYWEG

MILAN SUMMER FESTIVAL 2022

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

TICKETS

Milan Summer Festival is in 2022 weer terug. Jij kan erbij zijn!

Volg ons op onze social media kanalen om op de hoogte te blijven voor de start van de kaartverkoop. Je wilt het grootste evenement van het jaar natuurlijk niet missen.