Tilda Cooking Workshops

Milan Summer Festival organiseert in samenwerking met Tilda heerlijke culinaire vegetarische kookworkshops voor jong en oud Tilda is duidelijk herkenbaar te vinden. Aanmelden: U kunt zich aanmelden bij de stand voor een workshop. Er is elke ronde plek voor 12 personen. Als er teveel aanmeldingen zijn, dan worden er 12 personen willekeurig uitgekozen.

Doksa Cooking Contest National en International – 5 & 6 augustus 2017

Jaarlijks organiseert de Indian Curry Club (ICC) een doksa kook contest op het Milan Summer Festival. Tijdens de wedstrijd op zaterdag wordt Er gestreden tussen Nationale koks (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Almere) en op zondag strijden de Internationale koks van India, Trinidad, Guyana Suriname en Nederland.
 
Een team van prominenten juryleden beoordeelt de doksa en roept de winnaar uit tot "master chef kok 2017"  

U bent van harte uitgenodigd om de strijd te volgen op zaterdag 5 augustus en zondag 6 augustus op Milan Plaza met een gevarieerd podium programma met Bhaitak Gana.

Bollywood Dansworkshop

Milan Summer Festival organiseert in samenwerking met dansschool desi steps meerdere Bollywood Dansworkshops. Deze workshop is voor iedereen gratis toegankelijk. Op website worden data en tijden vermeld.

Live radio – 6 augustus

Vanaf Milan Summer Festival Plaza doet Radio Amor vanaf 19:00 uur live verslag van de Baithak Gana programmering.

Voetbalcompetitie – 5 & 6 augustus 2017

Kijken naar sportende mensen, meedoen of aanmoedigen. Het kan allemaal bij Milan Summer Festival. Kom genieten van een goede voetbal-minicompetitie. 15 voetbalteams strijden tegen elkaar om de eerste plek. Op het MSF terrein is de voetbalcompetitie toegankelijk voor iedereen en kun je kennismaken met verschillende voetbalverenigingen die in het hele land te vinden zijn.

Milan Summer Festival Wandeling

Sport verbroedert en brengt mensen bij elkaar! Frank Kanhai organiseert namens Milan Summer Festival de MSF Wandeling. Bewegen is leuk. Bewegen is gezellig. Bewegen is gezond. Voor iedereen die zich aanmeldt voor deze wandeling heeft MSF een leuke verrassing. Klik hier om je aan te melden voor de wandeling!

Kinderland – 4, 5 en 6 augustus 2017

Alle dagen van Milan Summer Festival is er een mooi speelparadijs voor alle kinderen in de leeftijd tot 12 jaar.

Vuurwerk – 6 augustus

De laatste dag van het eerste weekend sluiten we spetterend af met een prachtige vuurwerkshow. De nieuwste en mooiste creaties zijn te zien.

Bollywood Dans Workshop

Milan Summer Festival organiseert in samenwerking met dansschool Desi Steps een Bollywood Dans workshop. Deze workshop is voor iedereen gratis toegankelijk. De workshop zal plaatsvinden op zaterdag 5 augustus om 15:00 uur.

Milan Summer Festival Award

Het dienstbaar zijn aan de wereld om je heen, is misschien wel de diepste behoefte die in onze ziel aanwezig is.
Op zaterdag 5 augustus 2017 zal voor de derde keer de Milan Summer Festival Award worden uitgereikt aan twee personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving en voor de medemens. Een speciale commissie hiervoor in het leven geroepen draagt jaarlijks kandidaten voor. Het bestuur van Milan Summer Festival wil op deze wijze erkenning en herkenning geven aan deze personen die als voorbeeld of rolmodel kunnen dienen voor anderen. Het is goed om deze, meestal stille werkers, een keer in de schijnwerpers te zetten. In 2016 hebben dhr. Surin Malhoe en mevr. Hellen Niamat de award mogen ontvangen.

Dit jaar zijn wederom een man en een vrouw genomineerd. De uitreiking van de Milan Summer Festival Award zal plaats vinden op zaterdag 5 augustus om 16.00 u.
Plaats : Milan Plaza