Nog geen reacties

Watch and Download Movie Gila Lu Ndro! (2018)

Tilda Cooking Workshops

Milan Summer Festival organiseert in samenwerking met Tilda heerlijke culinaire vegetarische kookworkshops voor jong en oud Tilda is duidelijk herkenbaar te vinden. Aanmelden: U kunt zich aanmelden bij de stand voor een workshop. Er is elke ronde plek voor 12 personen. Als er teveel aanmeldingen zijn, dan worden er 12 personen willekeurig uitgekozen.

Doksa Cooking Contest National en International – 4 & 5 augustus 2018

Jaarlijks organiseert de Indian Curry Club (ICC) een doksa kook contest op het Milan Summer Festival. Tijdens de wedstrijd op zaterdag wordt Er gestreden tussen Nationale koks (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Almere) en op zondag strijden de Internationale koks van India, Trinidad, Guyana Suriname en Nederland.
 
Een team van prominenten juryleden beoordeelt de doksa en roept de winnaar uit tot "master chef kok 2018"  

U bent van harte uitgenodigd om de strijd te volgen op zaterdag 4 augustus en zondag 5 augustus op Milan Plaza met een gevarieerd podium programma met Bhaitak Gana.

Milan Summer Festival Award

Het dienstbaar zijn aan de wereld om je heen, is misschien wel de diepste behoefte die in onze ziel aanwezig is.
Op zaterdag 4 augustus 2018 zal voor de vierde keer de Milan Summer Festival Award worden uitgereikt aan twee personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving. Een speciale commissie is hiervoor in het leven geroepen en draagt jaarlijks kandidaten voor. Het bestuur van Milan Summer Festival wil op deze wijze erkenning en herkenning geven aan deze personen die als voorbeeld of rolmodel kunnen dienen voor anderen. Het is goed om deze, meestal stille werkers, een keer in de schijnwerpers te zetten. 

Dit jaar zijn wederom een man en een vrouw genomineerd. De uitreiking van de Milan Summer Festival Award zal plaats vinden op zaterdag 4 augustus om 16.00 u.
Plaats : Milan Plaza

MSF wandeling 5 augustus 2018

Sport verbroedert en brengt mensen bij elkaar! Frank Kanhai organiseert in samenwerking met Milan Summer Festival de MSF Wandeling. Bewegen is leuk. Bewegen is gezellig. Bewegen is gezond. We verzamelen om 14.45 bij de Gouden Wok en zullen om 15.00 uur gaan wandelen. De medaille uitreiking zal om 16.15 uur plaats vinden.  Klik hier om je aan te melden voor de wandeling!

Kinderland – 3, 4 en 5 augustus 2018

Alle dagen van Milan Summer Festival is er een mooi speelparadijs voor alle kinderen in de leeftijd tot 12 jaar.

Vuurwerk – 5 augustus 2018

De laatste dag van het weekend sluiten we spetterend af met een prachtige vuurwerkshow. De nieuwste en mooiste creaties zijn te zien.
Vuurwerk is gepland op zondag 5 augustus om 22:50 uur.

Live AMOR radio – 5 augustus 2018

Vanaf Milan Summer Festival Plaza doet Radio Amor vanaf 19:00 uur live verslag van de Baithak Gana programmering.

Reacties zijn gesloten.