LET OP: ÉÉN INGANG!!!

Wegens zeer beperkte parkeermogelijkheden rondom het Zuiderpark wordt het u aangeraden om te reizen met het openbaar vervoer. 

Met de trein
Het Milan Summer Festival is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Centraal Station en Den Haag Hollands Spoor kun je verder reizen met de HTM naar het Zuiderpark met tram 9 richting Vrederust, tram 16 richting Wateringen en Bus 26 richting Zuiderpark.

Met de bus
Vanaf de achterzijde van station Den Haag Holland Spoor, aan de Lage Waldorpstraat, vertrekt bus 26 richting het Zuiderpark. Vanaf het centrum van Den Haag vertrekt bus 25 ook naar het Zuiderpark.

Met de tram
Vanaf Den Haag Centraal Station en Den Haag Holland Spoor vertrekt Tram 9 (Vrederust) en Tram 16 (Wateringen) richting het Zuiderpark.

Met de fiets
Bij de ingang aan de Vreeswijkstraat zijn er fietsenstallingen geplaatst. Hier kunt u gratis gebruik van maken op eigen risico. Ook elders in het zuiderpark zijn er fietsenstallingen aanwezig waar u gebruik van kunt maken.

Parkeren
In alle wijken rondom het Zuiderpark is het betaald parkeren. Reis je toch met de auto, maak dan gebruik van één van de vele P+R locaties in Den Haag om vervolgens verder te reizen naar het Zuiderpark met het openbaar vervoer. Klik hieronder voor een overzicht van de P+R locaties in Den Haag.

Dichtsbijzijnde parkeergarage:  - Openingstijden : Vrijdag en Zaterdag tot 21:30 en Zondag tot 19:30

Parking Leyweg 2
Hengelolaan 170Z
2545 JS Den Haag